Na nešto manje od 5 kilometara od centra Zlatibora, i kilometar i po od magistralnog puta Užice – Zlatibor, u mestu Očka Gora, u potpunom skladu sa prirodom koja je okružuje smeštene su Eko kolibe.

Sagrađene od drveta, po ugledu na stare planinske kuće, a opremljene svim pokućstvom i opremom prema zahtevima modernog vremena. Pravi izbor za ljubitelje prirode Zlatibora.

Smeštajni kapaciteti ovog domaćinstva obuhvataju jedan četvorokrevetni apartman i dve brvnare sa 6 kreveta. Svuda je obezbeđen WIFI pristup.

Sve u kući, na kući i oko kuće, rezultat je samostalnog rada vrednih domaćina i stvaralaca. Boravak u Eko kolibama neće Vas otuđiti od prirode ni za jedan tren, jer su se vredni domaćini pobriniuli da u kuće ugrade sve ono što im je priroda podarila.

Gostima je obezbeđeno samostalno pripremanje hrane, ali ne treba da se iznenadite ako budete posluženi gibanicom, projarom, pršutom, sirom i kajmakom… od strane gostoljubivih domaćina.

U blizini koliba nalaze se izletište Oko, prvo i najstarije izletište Zlatibora. U neposrednoj blizini, nalaze se i dve velike i još neistražane pećine, Kobilska i Zvekara, u kojima je po priči meštana, sahranjen vojvoda Kneza Miloša, Mladen Milovanović.

Smeštaj je obezbeđen u toku cele godine, a gosti se mogu pozabaviti seoskim sezonskim poslovima ili pešačenjem, planinarenjem, skijanjem i sankanjem, u zavisnosti od godišnjeg doba i njihovih želja.

U našoj ponudi se nalazi i hrana koju domaćini proizvode na svom imanju, a čiji je kvalitet neuporedivo bolji od hrane koju možete naći u prodavnicama.

Nadamo se da smo uspeli da Vam dočaramo kako izgleda delić prirode uokviren ljudskom rukom, a ipak neotrgnut od nje.

S poštovanjem

Porodica Ćirković

Brojač poseta